Sportcafé en Terras

Naast de verschillende activiteiten is het ook mogelijk om op uw gemak een drankje te komen nuttigen in het gezellig sportcafé of buiten op het terras.

Het sportcafé
Het sportcafé biedt plaats voor 200 personen. In de normale opstelling zijn er ongeveer 50 zitplaatsen. In het sportcafé en terras kunt u verschillende soort dranken en versnaperingen nuttigen. Ook zijn er verschillende soorten gezelschapsspellen en kaarten aanwezig.

Het terras
Het terras heeft 32 zitplaatsen, dit kan eventueel uitgebreid worden met meerdere zitplaatsen en/of hangtafels.

Regels
In de Raaijhal geldt een algemeen rookverbod, echter is het wel mogelijk om buiten onder de overkapping of op het terras te roken.
Bij het bestellen van een alcoholisch drankje kan er gevraagd naar uw identiteitskaart, onder de 18 wordt er geen alcohol verstrekt.

Onze alcoholische dranken
In het sportcafé van de Raaijhal wordt Krombacher uit het vat getapt. Ook hebben wij radler 2,5%, radler alcoholvrij en weitzen bier van Krombacher. Daarnaast hebben wij ook nog enkele speciaal bieren uit fles. Enkele voorbeelden hiervan zijn; La Trappe, Dubbel, Blond, Wit, Triple en Omer. Ook voor de dames hebben wij een rose biertje van Rose Max en diverse soorten wijnen koud staan. Voor ons complete assortiment, zie onderstaande bierkaart.

Versnaperingen
Naast het nuttigen van een drankje biedt de Raaijhal ook de mogelijkheid om enkele versnaperingen te bestellen. Enkele voorbeelden hiervan zijn worstenbroodjes, tosti's, panini's, bittergarnituur, friet, snacks en turkse pizza's.

 
 
 
 
 
 

 

Media

Terug naar horeca overzicht overzicht