Nieuws artikel

Blacklighttoernooi 27-29 dec

Volleybalvereniging Sportivo, Voetbalvereniging SSS ’18 uit Overloon en Korfbalvereniging DES uit Vierlingsbeek en Handbalvereniging Manual uit Venray organiseren in samenwerking met Goemans Raaijhalbeheer een 3-daags blacklight toernooi in sporthal de Raaijhal te Overloon.
Na wederom een geslaagde tweede editie waar maar liefst 100 teams en daarmee 700 deelnemers aan hebben meegedaan, gaan we dit spektakel voortzetten met een minstens net zo mooie 3e editie. Absoluut een aanrader om hieraan deel te nemen of te komen kijken!

Bekijk de foto's van voorgande edities

Download het programmaboek van 2018

Sporten in het donker tussen kerst en oud & nieuw!

Kan dat? Jazeker! Volleyballen, handballen, korfballen en voetballen, en dat allemaal in het donker!
De Raaijhal wordt volledig verduisterd met alleen blacklight verlichting. De belijning, netranden, ballen, korven en goals worden beplakt met fluoriserende tape en beschilderd met lichtgevende verf. Door een 3500 watt UV-light kun je dit dus allemaal wél zien, maar verder is het in de hal pikkedonker.

Om te voorkomen dat iedereen tegen elkaar aan loopt en er voor te zorgen dat je weet wie je tegenstander is, moet je daarom zelf ook goed zichtbaar zijn en als team herkenbaar.
Je mag hierbij helemaal los gaan, dus hoe origineler hoe beter. Gebruik neon schmink, haarspray en zwarte of juist reflecterende kleding, wel of niet bewerkt met neon verf, en zorg dat je in het donker goed te zien bent.
Mocht je zelf geen schmink hebben, dan kun je voor €2,- p.p. bij ons schmink kopen. Het mooist uitgedoste team per toernooi wint een prijs!
Uiteraard worden er ook sportieve prijzen vergeven.

Het toernooi duurt drie dagen en per dag komt er een andere sport aan bod. De voetballers bijten het spits af op derde Kerstdag. Op de 28e zijn de handballers en volleyballers aan de beurt en de korfballers sluiten af op de 29e.
Overdag zijn de toernooien voor de jeugd en 's avonds voor de volwassenen.

Voor alle sporten, behalve voor het korfbal hoef je niet per se lid te zijn van een vereniging, iedereen kan meedoen en het toernooi is voor jong en oud, zowel geoefend als niet geoefend.

Wil je meedoen aan het korfbaltoernooi, dien je dus lid van een vereniging te zijn!

Als je zin hebt in een uitdaging en de kilo's van het kerstdiner weer snel kwijt wil zijn, schrijf je dan snel in. Vorm een team met vrienden, buren, familie of je sportmaten en kom naar de Raaijhal.

Ook als je alleen maar wilt kijken, ben je van harte welkom! Vanaf de tribune kun je, onder 't genot van 'n drankje of hapje alle wedstrijden volgen en we zorgen voor gezellige muziek tijdens en na het toernooi!

Als je wilt mee doen, wees er dan snel bij, want VOL = VOL.

Inschrijven kan t/m vrijdag 21 december 2018.

Programma en aanmelden

Toggle informatie

Wie kan er deelnemen

  • Iedereeen kan deelnemen! Het blacklight toernooi is voor jong en oud
  • Vorm een team met familie,vrienden en/of kennisen en je kunt meedoen!
  • Het korfballen is alleen bedoeld voor meisjes/dames
  • Bij het korfballen dienen de teams zelf te zorgen voor een scheidsrechter
  • Overdag zijn de toernooien voor de jeugdteams
  • 'S avonds vinden de toernooien voor volwassenen plaats
  • Zaalvoetbal is alleen vrijdag 30-12 overdag voor de F t/m A jeugd
  • Voor jeugdteams is een volwassen begeleider verplicht

Hoe en waar kan ik mij (mijn team) aanmelden

Alle informatie over het 4-daags blacklighttoernooi in de Raaijhal, alsmede de mogelijkheid tot inschrijven kan alleen via de website van de Raaijhal.

Betaling voor deelname

Betaling voor deelname dient tegelijkertijd te geschieden bij aanmelding en kan alleen per bank via rekeningnummer NL 64 RABO 0141 4084 13.
Zolang de betaling niet is bijgeschreven bent u niet aangemeld. Indien de betaling 2 dagen na uw aanmelding niet is bijgeschreven vervalt uw aanmelding!

Wat te doen als het toernooi volgeboekt is?

Stuur een mail naar info@raaijhal.nl dan plaatsen u op een reservelijst.

Welke voorzieningen moet je treffen

Deelnemers en bezoekers kunnen zich op de meest originele wijze schminken met neon schmink, haarspray, etc. opdoen en kiezen voor bijpassende zwarte of juist reflecterende kleding, wel of niet bewerkt met neon verf volgens geheel eigen creatie.
Je dient dus als team op deze wijze in de relatief donkere hal bij blacklight alsnog herkenbaar te zijn. De meeste witte stoffen lichten op, echter niet alle. Je dient dit dus vooraf zelf te testen.
Niet alleen wordt er dus gestreden om de sportieve eer maar ook om de mooiste creatie. Het mooist uitgedoste team per toernooi komt in aanmerking voor een originaliteitsprijs. Voor de winnende teams ook een prijs te verdienen!

Het dragen van zichtbare kleding in een overwegend donkere hal met blacklight is dus uiteraard, uit veiligheidsoverweging verplicht!
Het is niet toegestaan om schmink, haarspray e.d. aan te brengen in de kleedruimtes of sporthal. Alléén in de beheerdersruitme is dit wel toegestaan maar echter ook alléén tot aanvang van ieder toernooi. Je mag zelf voor schmink, etc. te zorgen. Via internet kun je bij diverse leveranciers hiervoor producten bestellen.
Voor €2,- p.p. kun je ook schmink bij ons kopen om je gezicht mee te schminken. Een teamlid of begeleider/ ouder dient dit wel aan te brengen.

Eten en drinken

Niet alleen deelnemers maar ook bezoekers zijn uiteraard van harte welkom!
Vanaf de tribune kunnen de wedstrijden worden gevolgd en worden meegenoten.
Naast de bestaande zitbanken zullen er hangtafels worden geplaatst.

Het is tijdens dit toernooi niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te brengen. Hierop wordt gecontroleerd.
Een bidon voor water of zelf fruit meenemen is wel toegestaan.
In het sportcafé van de Raaijhal kunt u terecht voor diverse versnapperingen en ook hier is de sfeer van blacklight en gezellige muziek volop aanwezig.
Eten en drinken is tijdens deze toernooidagen alléén toegstaan op de tribune of in het sportcafé. Dus niet in de hal en ook niet in de kleedruimten!

Waar kan ik terecht als ik vragen heb

Voor algemene info m.b.t. het blacklighttoernooi kunt contact opnemen met de beheerder van de Raaijhal. Tel. 0478-642007 of 06-46100643 of per mail naar info@raaijhal.nl.

Heeft u een specifieke vraag over een betreffende sport dan kunt u contact opnemen met de betreffende contactpersoon van de organiserende vereniging. Onderaan deze pagina staan de mailadressen van de contactpersonen van de betreffende sporten vermeld.


Vertrouwende u hiermee te hebben voorzien van de benodigde informatie en hopende u te mogen begroeten tijdens een van onze blacklighttoernooien op 27 t/m 29 december aanstaande in de Raaijhal te Overloon!

Met vriendelijke groet,
Namens SSS ’18, DES, Manual, Sportivo en Raaijhal Overloon

Contactpersoon Vereniging E-mail adres
Marc van Loosbroek Volleybalver. Sportivo marc.monique@ziggo.nl
Mark van Dalen Handbalver. Manual hvmanual@gmail.com
Toine Verstraaten Voetbalver. SSS '18 toine-elly@hetnet.nl
Matty Lemmens Korfbalver. DES voorzitter@des-vierlingsbeek.nl
Harold en Petra Goemans Beheerders Raaijhal info@raaijhal.nl